AMASYA / MERKEZ - Gökmedrese Şehit Şenay Aybüke Yalçın İlkokulu

Etiket Sonuçları: AKİF

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı coşkuyla kutlandı.  Programın sonunda  İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize, Okul Müdürü Yavuz KALLECİ tarafından ödülleri verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

MEHMET AKİF ERSOY

Mrt

KORKMA diyerek baslayan İstiklâl Marşı'mızın

kabulü 101.yaşında.

Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı ile 12 MART bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu gösteren, Türk milletinin vatan sevgisini ve bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde yansıtan ve kurtuluş mücadelesine her şeyiyle destek olmuş merhum Mehmet Akif'i saygıyla şad ediyoruz. Bu duygular içerisinde İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilişin 101.Yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.