AMASYA / MERKEZ - Gökmedrese Şehit Şenay Aybüke Yalçın İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla, özlemle anıyoruz.

Mrt

Anasınıfı B şubemizin minik kalpleri , Okul Öncesi Öğretmeni Asuman PALA rehberliğinde öğrendikleri manileri okudu. Ramazan ayının vazgeçilmez geleneği olan maniler bu videoda buluştu. İyi seyirler...

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Çanakkale Destanının büyük komutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygıyla, minnetle,özlemle anıyoruz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!!!

Mrt

1C Sınıfı öğrencileri, Sınıf öğretmeni Tuğba Ünal rehberliğinde Çanakkale Zaferi Sergisi düzenledi. Öğrencilerin birbirinden güzel tasarımları büyük zafer gününe anlam kattı.

Mrt

Amasya Akıl Zeka Oyunları Merkez  İlçe Turnuvası tamamlandı.

Turnuvada yer alan okulumuz öğrencileri öğretmenleri   Fatih Kazancı önderliğinde başarılı sonuçlara imza attı.

Mangala

Ahmet Kerem Gedik 2.

İrem Kanat 3.

Küre

Mehmet Akif Kavak 1.

Pentago

Arda Ercenik 1.

Q-Bitz

Ecrin Gedik 1.

Nazan Dinç 3.

olarak il finaline katılmaya hak kazandılar.Kendilerine il finalinde de başarılar diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı coşkuyla kutlandı.  Programın sonunda  İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize, Okul Müdürü Yavuz KALLECİ tarafından ödülleri verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

MEHMET AKİF ERSOY

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında tatbikat yapıldı.

Mrt

3B sınıf öğretmeni Sündüs Burcu ,1-7 Mart Deprem Haftasında öğrencilerin afet bilincini artırmak  amacıyla sınıf içi eğitimler verdi. Söz konusu eğitimler tüm sınıflarda öğrencilerin aktif katılımıyla işlendi.

Mrt

Okulöncesi Öğretmeni Belgin DENİZ rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Yöresel ve kültürel zenginliklerimiz tanıtıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında 3C sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Samiye KÜÇÜK rehberliğinde acil durum bilgi kartı hazırladı.

Şbt

Türkiye Kızılay Derneği, 15 Ocak 2024 tarihinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganı ile ulusal bir kan kampanyası başlatılmıştır. Herkesi kamayaya destek olmaya davet ediyoruz.

Ock

Kuruculuğunu Azerbaycan ile yaptığımız ,Turkiye'den on,Azerbaycan ve Romanya'dan birer okulla yürüttüğümüz HAYATIMIZ MATEMATİK proje ortak AKROSTİŞ çalışması.

Ock

3C sınıfı öğrencileri, Sınıf öğretmeni Samiye Küçük rehberliğinde ördükleri atkıları Gaziantep'teki bir okula gönderdi. Öğrencilerimizin el emeği, göz nuru atkılarını takan öğrencilerin mutluluğu  görülmeye değerdi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş yarışması 1.'si 3C sınıfı öğrencimiz Esila Bulut,  Sözlük tasarım yarışması 1.'si 2C sınıfı öğrencimiz Sündüs Elif Gece,  Anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışması 1.'si 2C sınıfı öğrencimiz Eflin Sokullu oldu.

Ock

Okulumuzun kurucu ortağı olduğu Hayatımız Matematik eTwinning projesi sayesinde Matematik dersleri daha bir eğlenceli geçiyor .

Türkiye'den 10,Azerbaycan'dan 1,Romanya'dan 2 ortakla yürütülen projede şifreli çıkarma işlemlerinin yarışma formatında yapılması sağlandı .Matematik dersleri sınıf ortamından çıkarılıp,hayatın içine yayıldı.Hayatımızın matematik olduğu gerçeğiyle yüzleşildi .Heyecen ve neşeyle matematik öğretimi gerçekleşti .